Η εταιρία Β.ΑΤΤΙΣ- ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΠΕ είναι εταιρία παροχής υπηρεσιών εκπόνησης μελετών, τεχνικής συμβουλευτικής υποστήριξης στον Ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα.

Διαχειριστής και εκτελεστικός Διευθυντής της εταιρίας είναι ο Βαγενάς Ελευθέριος με πολύχρονη εμπειρία στον συμβουλευτικό τομέα στην βιομηχανία αγροτικών προϊόντων & τροφίμων και project manager πολύπλοκων έργων αξίας εκατομμυρίων ευρώ.

Η εταιρία Β. ΑΤΤΙΣ-ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΠΕ στελεχώνεται από γεωπόνους , χημικούς και οικονομολόγους με πολύχρονη εμπειρία.

Επιπλέον παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την πλήρη κάλυψη των αναγκών του πελάτη μας με την υποστήριξη κορυφαίων εξειδικευμένων επιστημόνων  από διαφορετικές ειδικότητες:

Καθηγητές Πανεπιστημίων και ΤΕΙ

Περιβαλλοντολόγους

Πολιτικούς μηχανικούς

Μηχανολόγους μηχανικούς

Χημικούς μηχανικούς

Αρχιτέκτονες

Προγραμματιστές

Νομικούς συμβούλους

Συμβούλους τοπικής ανάπτυξης

Εργαστήρια αναλύσεων

Αποστολή μας είναι να συνεργαζόμαστε με τους πελάτες μας για την παροχή εξατομικευμένων λύσεων που επιλύουν τα σημαντικότερα ζητήματα που τους απασχολούν δημιουργώντας ταυτόχρονα διαρκές ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Αξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία  στον πρωτογενή και δευτερογενή τομέα, η Β.ΑΤΤΙΣ-ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΡΗΣΕΩΝ ΕΠΕ αποσκοπεί στην εύρεση καινοτόμων λύσεων , στην κινητοποίηση των επιχειρήσεων να αναπτύξουν νέες ιδέες και στην επίτευξη  αποτελεσμάτων. Μετράμε την επιτυχία μας μέσα από την επιτυχία των πελατών μας.

Αξίες όπως η ακεραιότητα, η ποιότητα στην παροχή της υπηρεσία μας και η δέσμευσή μας στην ικανοποίηση του πελάτη μας καθοδηγούν.

Η παροχή των υπηρεσιών της Β.ΑΤΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΠΕ χαρακτηρίζεται από:

  • Απλότητα στο σχεδιασμό και εφαρμογή
  • Αποτελεσματικότητα και έγκαιρη παράδοση
  • Εξειδίκευση & τεχνογνωσία
Δεκέμβριος 2023
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031