Η εταιρία Β.ΑΤΤΙΣ- ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΠΕ είναι εταιρία παροχής υπηρεσιών εκπόνησης μελετών, τεχνικής & συμβουλευτικής υποστήριξης στον Ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα.

Βρείτε μας
  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Συγγρού 9, ΤΚ 11743, Αθήνα
Email

Info@attisconsulting.gr

Τηλέφωνα

+30 210 3225498

+30 210 3225726

ΝΕΟ ΕΣΠΑ – ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΝΟΜΟΣ

  • 12 Αυγούστου, 2020
  • 483 Views

Έχουν πλέον ξεκινήσει οι υποβολές προτάσεων προς επιχορήγηση στο νέο ΕΣΠΑ, στο νέο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 και στον Αναπτυξιακό Νόμο. Αφορούν επιχειρήσεις, συνεταιρισμούς, Νέους Αγρότες και Ομάδες Παραγωγών.
Η εταιρία Β.ΑΤΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΠΕ με ποσοστό επιτυχίας άνω του 97% στην έγκριση προτάσεων προς επιχορήγηση μέχρι σήμερα σε όλα τα επενδυτικά προγράμματα εθνικά ή ευρωπαϊκά, υποστηρίζει συμβουλευτικά με αποτελεσματικότητα τις υφιστάμενες ή νέες επιχειρήσεις, αγρότες, συνεταιρισμούς και Ομάδες Παραγωγών που επιθυμούν να διεκδικήσουν επιχορήγηση από εθνικούς και κοινοτικούς πόρους. Η επιτυχία οφείλεται στην θεμελίωση αξιόπιστης συνεργασίας με τους πελάτες και στην εμπειρία των στελεχών της.
Η εταιρία υποστηρίζει συμβουλευτικά τις επιχειρήσεις, συνεταιρισμούς, αγρότες, Ομάδες Παραγωγών από την σύνταξη και υποβολή της πρότασης προς επιχορήγηση μέχρι την τελευταία εκταμίευση της επιχορήγησης. Είμαστε δίπλα τους για να τους υποστηρίξουμε σε ότι προκύψει για την απρόσκοπτη υλοποίηση της επένδυσης.
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.